Välkommen till Rockagrilly

Rockagrilly gör dig till en äkta Grillmästare

Rockagrilly är en noga utvald produktserie för en äkta BBQ eller grillkväll med kryddor och tillbehör med från 1950 talets Amerika med inslag av moderna smaker och Rock´n Roll. Ska du grilla på riktigt, med stil och passion ska du använda dig av kryddor och tillbehör från Rockagrilly. Vi har varit extremt noga med smakerna och kvalitén och inte minst förpackningar som tilltalar den breda massan av människor som tycker om grillning och Rock´n Roll. Spice Rub är vår serie av retroförpackning. Proffsen använder Spicerub för att frigöra smakerna på ett bättre sätt än att marinera. För bästa resultat så gnider du in kryddorna ordentligt i köttet och på så sätt får du fram de bästa smakerna.

Bjuden på grillfest och du inte vet vad du ska ha för present?

Rockagrilly har också tagit fasta på olika vackra designade presentförpackningar. Perfekta presenten om du tex. är bortbjuden på grillfest till grillmästaren som redan har allt sedan innan. Våra presentförpackningar innehåller olika ispännande detaljer för att kunna tillgodose alla smakerna och behoven. Vi vet att våra presentförpackningar med grillkryddor är populära, men också noga utvalda för att inte kunna köpas överallt och därmed göra dom unika.

En grillfest med amerikanskt tema

Grilla amerikanskt är ofta förknippat med rökiga aromer, slowcooked och väldigt mört. Rockagrilly vill mer. Vi tar kryddor från världens alla hörn och kombinerar dessa med dom moderna smakerna för att lyfta smakupplevelsen till nya höjder. Väljer du kryddor från Rockagrilly så kommer du inte bara få smak, utan också trevliga och noga utvalda förpackningar som tilltalar och kan härledas till retro, Rock´n Roll och 1950 talet.

Vår vision:
Vi gör människor till äkta grillmästare